Bedrijfsfietsen: de weg naar een duurzame mobiliteit | L&S Housekeeping

Bedrijfsfietsen: de weg naar een duurzame mobiliteit


Bedrijfsfietsen: de weg naar een duurzame mobiliteit

Bij L&S Housekeeping staat een gezonde werkomgeving absoluut voorop. Ook op het vlak van mobiliteit willen we onze medewerkers stimuleren om een gezonde én duurzame keuze te maken.

Hoe we dat concreet doen? Door hen de mogelijkheid te bieden een elektrische fiets met interessante kortingen aan te kopen. En door hen gebruik te laten maken van onze elektrische bedrijfsfietsen. We vertellen u er graag wat meer over!

Een hart voor onze medewerkers en het milieu

Hoewel de auto een makkelijke manier is om zich van en naar het werk te begeven, zorgt deze vervoerswijze vaak voor onnodige stress en frustraties. Met het oog op een gezonder alternatief voor onze medewerkers en een minimale impact op het milieu, zijn we met volle overtuiging de weg van ‘elektrisch fietsen’ ingeslagen.

Zo bieden we sinds 2020 twee duurzame mobiliteitsoplossingen aan. Enerzijds geven we een duwtje in de rug door elke medewerker uitzonderlijke voorwaarden bij aankoop van een elektrische fiets te geven. Hiervoor organiseren we specifieke infoavonden waar op een informatieve manier uitleg gegeven wordt over de verschillende types van elektrische fietsen. Nadien kunnen de fietsen naar hartenlust uitgetest worden door proefritjes te rijden.

elektrische fietsen

Anderzijds kan elke L&S-medewerker een van onze elektrische bedrijfsfietsen in bruikleen nemen. Dit voor de verplaatsingen tussen huis en werk én tussen de verschillende werkplaatsen.

De voordelen van elektrische fietsen en bedrijfsfietsen

Steeds meer en meer van onze medewerkers zijn overtuigd van deze duurzame en gezonde manier van pendelen. Maar de keuze voor elektrisch fietsen heeft nog heel wat andere voordelen:

  • minder fileleed- en stress;
  • grotere mobiliteit (men kan zich makkelijker en sneller verplaatsen naar een klant: de elektrische trapondersteuning maakt het fietsen minder vermoeiend);
  • goedkopere verplaatsing dan met de auto;
  • overal en altijd gratis parking;
  • meer beweging en een betere conditie;
  • recht op een fietsvergoeding bij het gebruik van een eigen elektrische fiets (bij gebruik van een elektrische bedrijfsfiets vervalt een deel van deze voorwaarde);

Behalve de fysieke impact mag ook de mentale impact niet vergeten worden want fietsen geeft namelijk heel wat energie!

Kies voor L&S Housekeeping, kies voor respect

Werken bij L&S Housekeeping is kiezen voor een (schoonmaak)job met respect. Respect voor mens en milieu. Naast ons duurzaam mobiliteitsbeleid, krijgt u nog heel wat andere mooie voordelen in ruil. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan zeker een kijkje tussen onze openstaande vacatures en/of neem contact op met ons.