Kuisvrouw gezocht via dienstencheques? | L&S Housekeeping

Kuisvrouw gezocht?

U vindt ze bij L&S Housekeeping! Heeft u niet altijd tijd en zin om het dagdagelijkse huishouden te doen nadat u van uw werk thuiskomt? Of bent u niet meer in staat om de huishoudelijke taken zelf nog uit te voeren? Dan bent u bij L&S housekeeping aan het juiste adres! Onze kuisvrouwen staan graag voor u klaar om u een handje te helpen. Samen met u kijken we welke taken uw kuisvrouw van u overneemt en wat u van haar mag verwachten. Daarbij is een goede verstandhouding uiteraard een must!

 

Uw kuisvrouw staat altijd voor u klaar

In een druk leven waarin werk, opleiding, sociale contacten en het gezin veel van u vragen, blijft er vaak weinig tijd over om de was te doen, meubels af te stoffen, te stofzuigen of te dweilen. Wanneer u thuis kan komen in een schoon huis dankzij de hulp van een goede en ervaren kuisvrouw of kuisman die bij u in de regio woont, is dat natuurlijk een verademing. Ook als u een dagje ouder wordt is een helpende hand bij de huishoudelijke taken meer dan welkom. Maar onze kuisvrouwen doen meer dan alleen schoonmaken, zo kunnen ze u ook ondersteunen bij:

  • het strijken
  • het boodschappen doen
  • het bereiden van maaltijden
  • kleine naaiwerkjes

Bovendien is onze dienstverlening erg voordelig. Wij werken namelijk uitsluitend met dienstencheques. Dit is een eenvoudig en veilig betaalmiddel die ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Een kuisvrouw met dienstencheques aanvragen gaat trouwens heel eenvoudig en snel, want onze wachttijden zijn kort.

 
 

U betaalt onze service met dienstencheques. Een eenvoudig systeem van het Vlaams Gewest én fiscaal aftrekbaar.

 

Lees meer

Meer informatie of huishoudhulp aanvragen?

L&S Housekeeping biedt poetshulp aan in Oost-Vlaanderen. Wij werken daarbij vanuit drie kantoren: Haaltert, Gent en Wetteren. Zo is er altijd wel een kantoor bij u in de buurt waar u terecht kan. Heeft u vragen of wilt u een kuisvrouw aanvragen? Op onze contactpagina kan u rechtstreeks contact met ons opnemen via ons contactformulier of via de daar vermelde contactgegevens van onze kantoren.