Probiotische schoonmaakmiddelen: een goede keuze | L&S Housekeeping

Probiotische schoonmaakmiddelen: een gezonder en veiliger alternatief

Klassieke schoonmaakmiddelen zijn niet altijd goed voor de gezondheid. Zeker wanneer u er dagdagelijks mee in aanraking komt. Ze kunnen irritatie en op langere termijn zelfs andere aandoeningen veroorzaken. Bovendien zijn deze producten niet goed voor het milieu. Het goede nieuws is dat er een veiliger én beter alternatief bestaat. Probiotische schoonmaakmiddelen zijn niet alleen veel gezonder, ze reinigen ook veel grondiger.

Op basis van goede bacteriën

Probiotische schoonmaakmiddelen bevatten goede bacteriën die onschadelijk zijn voor mens en dier. Net als de meeste traditionele schoonmaakmiddelen verwijderen ze effectief het zichtbare vuil. In tegenstelling tot deze producten zijn de probiotische schoonmaakmiddelen wél veilig voor uw interieur. Ze gaan zelfs nog een stap verder want ze gaan ook de strijd aan met schadelijke bacteriën. Bij het reinigen worden de goede bacteriën zo verspreid om de slechte te verdringen. Een win-win situatie dus!

Bestel nu uw probiotische schoonmaakmiddelen

Contacteer een van onze kantoren en stap ook over op hét gezonde en veilige alternatief!

 

Neem contact op    

Stap nu over naar probiotische schoonmaakmiddelen

Omwille van hun gezonde eigenschappen voor de gebruiker en omdat ze de woning beter reinigen, vinden wij het belangrijk om deze producten te promoten. Niet alleen willen wij onze medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving bieden maar u ook als klant hiervan laten meegenieten. U kan bij ons terecht voor verschillende probiotische schoonmaakmiddelen. Deze zijn verkrijgbaar via onze kantoren. Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Wij beantwoorden al uw vragen zo snel mogelijk.

Probiotische middelen

Ik wil graag meer informatie: