Garage opruimen: probeer onze tips & tricks | L&S Housekeeping

Garage opruimen: probeer onze tips & tricks


Garage opruimen: probeer onze tips & tricks

De garage, vaak is het de plaats die over het hoofd wordt gezien tijdens het opruimen. De plek waar keer op keer een stuk speelgoed of een doos terechtkomt die u nergens anders kwijt kan. Na een tijdje is het niet meer te overzien en sluit u liever de deur om de rommel te negeren. Stel niet langer uit: uw garage opruimen deed u nog nooit zo efficiënt met onze tips & tricks.

Schep orde in de chaos en poets grondig

Bepaal wat u graag wilt houden en wat u een tweede leven kan geven. Zijn er spullen die al jaren liggen te verstoffen? Vraag eens rond bij familie, vrienden of buren en misschien kunnen zij wel iets gebruiken. Anders kunt u de spullen ook doneren aan een kringwinkel of naar een recyclagepark brengen. Eens u al een deel van de spullen kwijt bent, wordt het veel makkelijker om uw garage op te ruimen.

Tip: Kijk regelmatig of er spullen zijn die u niet meer nodig hebt.

Tip: Poets de resterende spullen en de ruimte waarin u ze opbergt grondig.

Verdeel en heers

Zijn alle spullen proper? Dan kan het ordenen beginnen! Verdeel alles in logische categorieën, zo raakt u nooit meer iets kwijt. U kunt meerdere opbergbakken gebruiken om de spullen per categorie in op te bergen. In stellingkasten kunt u de dozen handig opbergen. De spullen die u veel gebruikt, plaatst u best op een toegankelijke plaats en grote spullen geeft u best eerst een plaatsje. Heeft u een hoog plafond? Benut het dan ten volle met een opbergrek aan het plafond (voor het wegleggen van ladders en parasols).

Opgeruimde garage stellingkasten

Tip: Houd de opslagruimte beperkt. Hoe meer ruimte u hebt, hoe meer spullen u ook zult houden en opbergen. Minder ruimte = minder spullen.

Tip: Laat uw spullen niet rondslingeren en berg ze meteen op als u ze niet gebruikt.

Uw garage opruimen gebeurde nog nooit zo snel

Een opgeruimde ruimte geeft niet alleen uzelf rust, het is ook veel fijner voor de poetshulp. Zo kan hij/zij meteen aan de slag. Houdt u het liever bij opruimen en laat u het kuisen graag over aan professionals? Dan zit u bij L&S Housekeeping zeker op de juiste plaats. Onze poetshulpen helpen u graag verder.