Uitbreiding van L&S Housekeeping na overname

Uitbreiding van L&S Housekeeping na overname


Uitbreiding van L&S Housekeeping na overname

Beste klanten,

Het is momenteel niet meer uit de media weg te denken. Onze sector komt onder druk te staan door het grote tekort aan poetshulpen en de grote vraag naar helpende handen. Al een tijdje zijn we intern intensief op zoek naar een permanente oplossing voor dat probleem. Daarom komt dit nieuws niet als een complete verrassing.

L&S Housekeeping, een dienstenchequebedrijf uit Haaltert, breidt uit. Recentelijk nam L&S Housekeeping een dienstenchequebedrijf uit het Aalsterse over. Beide zaakvoerders zagen in elkaar én in een overname de ideale oplossing. Liesbeth Baeyens, zaakvoerder van L&S, zocht al langer naar nieuwe medewerkers om haar bedrijf te versterken. Ook voor de zaakvoerder van het Aalsterse schoonmaakbedrijf was een overname door L&S de beste oplossing: “Ik wilde een betrouwbare overnemer vinden die aandacht heeft voor het welzijn van de eigen medewerkers en daarom was L&S de beste keuze.”

Met de overname komen er ongeveer 40 extra poetshulpen in het bedrijf. Ze behouden hun huidige werkplanning, vaste klanten en zijn vooral actief in regio Groot-Aalst. Om de nieuwe medewerkers warm welkom te heten, organiseerde L&S Housekeeping op 11 oktober 2022 een infosessie.

Iedereen werd verwelkomd met een lekker drankje en broodje en er werd tijd gemaakt om uitgebreid vragen te stellen, de interne werking beter toe te lichten en praktische zaken te bespreken. Daarnaast werd maatname genomen om de poetshulpen een compleet starterspakket met kleding, een draagtas, fluohesje, handschoenen, etc. te overhandigen.

Liesbeth vertelt: “Een overname is niet vanzelfsprekend voor de medewerkers, dus we willen dat iedereen zich goed voelt en op deze manier willen we hen een goede start wensen en welkom heten in de L&S-familie.”

Met de allerbeste groeten,

Het voltallige team van L&S Housekeeping

 

l&s housekeeping breidt uit na overname

l&s housekeeping breidt uit na overname

l&s housekeeping breidt uit na overname

l&s housekeeping breidt uit na overname