Onze diensten worden gedeeltelijk hervat - L&S Housekeeping

Onze diensten worden gedeeltelijk hervat


Onze diensten worden gedeeltelijk hervat

Sinds kort hebben wij – tot grote vreugde van ons allemaal – onze dienstverlening grotendeels heropgestart. Iets meer dan de helft van onze huishoudhulpen is weer met volle enthousiasme aan de slag (gegaan) om zo veel mogelijk van onze klanten een helpende hand te bieden.

Vanaf maandag 11 mei is ons kantoor in Haaltert opnieuw geopend en bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingsuren. Heb je een specifieke vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Wij staan 100% voor je klaar!

Om zowel onze medewerkers als onze klanten een veilige werkplek te garanderen, heeft elke medewerker een veiligheidspakketje ontvangen. Hierin zit een instructiekaart met de te volgen richtlijnen voor hen en hun klanten, papieren zakdoeken, een probiotische handgel en wegwerphandschoenen. Onze huishoudhulpen zullen per klant telkens een nieuw paar handschoenen gebruiken. Verder hebben we ook mondmaskers besteld die snel onze richting uitkomen.

Nogmaals hartelijk dank voor jouw blijvende vertrouwen in onze organisatie. Laten we er alvast samen weer helemaal voor gaan!