Een heerlijke speculaas smaakt altijd - L&S Housekeeping

Een heerlijke speculaas smaakt altijd


Een heerlijke speculaas smaakt altijd

Onze medewerkers zorgen dagdagelijks voor stralende woningen en tevreden klanten. Dit vat onze dienstverlening perfect samen. Wij vinden het dan ook belangrijk om permanent te investeren in opleidingen en verdere ontwikkeling van onze huishoudhulpen. Zo blijven onze medewerkers gemotiveerd en voelen ze zich goed in hun job. Enkel en alleen op die manier kunnen zij elke dag het beste van zichzelf geven.

Net zoals bij onze klanten staat het geluk van onze medewerkers bij ons centraal. Dat geluk proberen wij ook door te trekken in de manier waarop zij hun werk kunnen uitvoeren. Daarom adviseren wij onze klanten om over te stappen op gezondere én veiligere producten zoals probiotische schoonmaakmiddelen. Dit komt niet alleen de woning ten goede maar is ook gezonder voor onze huishoudhulpen.

Omdat wij oprecht dankbaar zijn voor de inzet van al onze medewerkers, vinden wij het fijn om zo nu en dan een kleine attentie te geven. Deze keer liet de Sint voor hen een heerlijke speculaas achter. Smullen verzekerd!

Zou jij graag ons superteam komen versterken? Ontdek dan snel onze vacatures en stel je vandaag nog kandidaat voor de dankbaarste job. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!