Onze nieuwe partner in probiotisch reinigen | L&S Housekeeping

Clean Green, onze nieuwe partner in probiotisch reinigen


Clean Green, onze nieuwe partner in probiotisch reinigen

Dat probiotische schoonmaakmiddelen een gezonder en veiliger alternatief zijn, daar is L&S Housekeeping al heel lang van overtuigd! U toch ook? Om zowel onze medewerkers als klanten de beste service in een optimale werk- en leefomgeving te bieden, gingen wij onlangs in zee met Clean Green: onze nieuwe partner in probiotisch reinigen.

Specialist in probiotische reinigingsmiddelen

Clean Green is gespecialiseerd in probiotische reinigingsmiddelen. Deze producten bevatten goede bacteriën die onschadelijk zijn voor mens en dier. U vraagt zich misschien af hoe dat mogelijk is? Dat leggen we voor u graag in deze blog in mensentaal uit.  En wees gerust, de Clean Green-producten zijn 100% veilig in gebruik door hun natuurlijke werking.

De voordelen van probiotisch reinigen

In tegenstelling tot gewone schoonmaakproducten reinigen probiotische producten veel grondiger en elimineren ze ook vervelende geurtjes. De goede bacteriën reinigen zelfs nog ongeveer drie dagen verder. Dat creëert – niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor onze klanten – een gezonde en veilige omgeving. Het risico op gezondheidsproblemen of irritatie wordt tot het minimum beperkt. 

Meer dan alleen schoonmaakmiddelen

Bent u klaar voor een nieuwe, veilige en gezonde manier van schoonmaken? Dan maakt u met de producten van Clean Green de juiste keuze! Maar Clean Green gaat zelfs verder dan dat. Ook voor uw dagelijkse huidverzorging kan u bij hen terecht. Zo bieden zij een voetspray, handzeep, bodycrème en handgel aan. Of verwen uw hond met hun probiotische hondenshampoo of -spray en ga actief geuren of ziektekiemen tegen!

Kies voor de nieuwe manier van reinigen

U ziet dus dat wij samen met onze nieuwe partner in probiotisch reinigen volop bijdragen aan een gezondere leefwereld voor iedereen. Wilt u graag uw probiotische reinigingsmiddelen bestellen? Dat kan via de online shop van Clean Green! Hebt u bijkomende vragen? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden deze graag voor u.