Professionele poetshulp: zo garanderen wij service | L&S Housekeeping

Opleiding en begeleiding van uw professionele poetshulp


Opleiding en begeleiding van uw professionele poetshulp

Zoals u weet vragen wij sinds 1 oktober een kleine extra bijdrage voor onze schoonmaakservice. Deze bijdrage zetten we in om onze medewerkers een nog betere opleiding en begeleiding te geven. Zo kan u rekenen op een professionele poetshulp. Wat dit concreet inhoudt? In deze nieuwe blog leggen we uit hoe we ervoor zorgen dat zij hun werk veilig en efficiënt kunnen uitvoeren. 

Veiligheid en bescherming boven alles

Huishoudhulp zijn is niet zonder risico’s. Dagelijks omgaan met chemische middelen in combinatie met het lichamelijk werk kan negatieve gevolgen hebben na verloop van tijd. Daarom is het belangrijk dat onze medewerkers heel goed weten hoe om te gaan met de producten. Niet alleen voor hun eigen gezondheid maar ook voor de uwe. Dit is de reden waarom we een aantal coaches hebben aangesteld. Ze zijn bij ons begonnen als huishoudhulp en zijn doorgegroeid en opgeleid in hun nieuwe rol. 

Afgelopen maand zijn we samen met hen gestart met het geven van een algemene opleiding aan al onze medewerkers. Deze stond in het teken van veiligheid en bescherming. Tijdens deze bijeenkomst werd ook uitgebreid toegelicht wat de rol van de coaches precies inhoudt.

Een luisterend oor voor wie dat wil

De coaches (Martine, Mieke en Sandra) bezoeken samen met onze nieuwe medewerkers de verschillende klanten om hen zo goed mogelijk te begeleiden en op te leiden. Hierbij wordt aandacht besteed aan de veiligheid en manier van werken. Ook ontdekken we op deze manier sneller aan welke opleiding onze medewerkers behoefte hebben. In samenspraak met de coach kunnen we deze dan gericht aanbieden.

Professionele poetshulp coaches

 

Naast de eerste begeleiding staan onze coaches ook klaar met raad en tips. Al onze medewerkers kunnen bij hen terecht. Of het nu gaat over bepaalde schoonmaakmiddelen of over andere zaken, ze staan steeds met een luisterend oor voor ze klaar.

Bent u op zoek naar een professionele poetshulp?

Wilt u ook gebruik maken van onze service en beroep doen op een professionele poetshulp? Neem dan contact met ons op en vraag vandaag nog een huishoudhulp aan.