Professionele poetshulp: zo garanderen wij service | L&S Housekeeping

Opleiding en begeleiding van uw professionele poetshulp


Opleiding en begeleiding van uw professionele poetshulp

Zoals u weet vragen wij een kleine extra bijdrage voor onze schoonmaakservice. Deze bijdrage zetten we in om onze medewerkers een nog betere opleiding en begeleiding te geven. Zo kan u rekenen op een poetshulp met kennis van zaken. Zeg maar een professionele poetshulp. Wat dit concreet inhoudt? In deze nieuwe blog leggen we uit hoe we ervoor zorgen dat zij hun werk veilig en efficiënt kunnen uitvoeren.

Veiligheid en bescherming boven alles

Werken als huishoudhulp is niet zonder risico’s. Dagelijks omgaan met chemische middelen in combinatie met het lichamelijk belastend werk kan negatieve gevolgen hebben na verloop van tijd. Daarom is het belangrijk dat onze medewerkers heel goed weten hoe om te gaan met verschillende producten en hun lichaam.

Een professionele poetshulp met kennis van producten zorgt niet alleen voor zijn/haar gezondheid maar ook voor die van de klant. Dit is de reden waarom we werken met interne coaches. Ze zijn bij L&S Housekeeping gestart als huishoudhulp en zijn doorgegroeid en opgeleid voor hun nieuwe rol.

Bij L&S Housekeeping werken we nu al geruime tijd met interne coaches en het geven van algemene opleiding aan onze medewerkers. We stellen vast dat nieuwe medewerkers hierdoor op een heel andere manier onthaald worden in het bedrijf en van bij de start begeleiding en opleiding genieten. Dit komt zowel onze medewerkers als onze klanten ten goede.

Een luisterend oor voor wie dat wil

Ondertussen hebben we 4 interne coaches. Zij bezoeken samen met onze nieuwe medewerkers de verschillende klanten om hen zo goed mogelijk te begeleiden en op te leiden. Hierbij wordt aandacht besteed aan de veiligheid en manier van werken. Ook ontdekken we op deze manier sneller aan welke opleiding onze medewerkers behoefte hebben. In samenspraak met de coach kunnen we deze dan gericht aanbieden. Zo wordt de interne coaching steeds aangevuld met opleiding bij externe partners.

 

professionele poetshulp

 

Naast de eerste begeleiding staan onze coaches ook klaar met raad en tips. Alle medewerkers kunnen bij hen terecht. Of het nu gaat over bepaalde schoonmaakmiddelen of over andere zaken, ze staan steeds met een luisterend oor voor ze klaar. De interne coach die instaat voor de eerste begeleiding bij een nieuwe medewerker wordt ook diens meter/peter binnen het bedrijf.

Bent u op zoek naar een professionele poetshulp?

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten en beroep doen op een professionele poetshulp? Neem dan contact met ons op en vraag vandaag nog een huishoudhulp aan.